Smoon (1080 × 1350px) (1080 × 1500px)


FOREBYGGENDE OG LIVSFORANDRENDE 

Smoon Club Medlemskab


Trænger du til at prioritere dig selv? SmoonClub er din go- to online platform, når du trænger til at styrke krop og sind og gøre en forskel for dig selv i hverdagen. 


SmoonClub er fyldt med yogasekvenser, meditationer og foredrag, som optimerer dit mentale- og fysiske helbred og forebygger stress. 

Der findes indhold til dig der er ny og til dig, der er  erfaren. Indhold til langsomme dage og dage, hvor tid er en mangelvare. Om det er fem eller 45 minutter, er ikke det afgørende – det afgørende er, at møde og prioritere dig selv hver dag. Når du dagligt træffer et valg om at være god mod dig selv, så vil du hurtigt opleve positive forandringer på alle områder af dit liv. 

Bliv medlem


OMFAVN DIN POWER
Gør en forskel for dig selv
allerede i dag.

Årligt abonnement
12 måneders binding

77 kr. pr. md.

Meditationer
Yogaprogrammer
Foredrag

Bliv medlem nu

Månedligt abonnement
Ingen binding

129 kr. pr. md.

Meditationer
Yogaprogrammer
Foredrag

Bliv medlem nu

 

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET SAMMEN MED 400 + ANDRE

Hør hvad andre medlemmer siger

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Jeg er stor forbruger af alt hvad der ligger i denne klub. Særligt yogaen, som jeg praktiserer dagligt - har aldrig været så smidig og let før. Det virker!

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Kære Pernille. Vil blot sige, at dine meditationer virkelig har hjulpet på min angst og mine bekymringer, som er blevet væsentligt reduceret efter jeg begyndte at meditere dagligt

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Jeg suger indholdet i denne klub til mig - der er så meget kærlighed og bevidsthed hele vejen rundt - både ift. det indre og det ydre. Jeg er så glad for, at jeg blev for medlem, for der er virkelig meget værdi i den her klub.

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Jeg er SÅ glad for at være med, netop fordi jeg har tilgang til alt jeg har lyst til, når jeg har lyst til det.

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Tak for jer og for en fantastisk podcast i dag - den ramte mig virkelig og satte ord på mange af de ting, jeg bøvler med for tiden.

 • Pernille Skall
  Skærmbillede 2022-05-10 kl. 17.15.24

  Jeg er en mand på 34 år og var nok sådan lidt “hvad er nu det for noget pjat med selvkærlighed og at trække vejret ned i maven - kan det virkelig hjælpe?”. Men det har det virkelig vist sig at kunne. Smoon Club har lært mig at slappe mere af og give slip, hvilket har givet mig mindre angst. Jeg er generelt kun blevet positivt overrasket over det hele og kan anbefale Smoon Club til alle der går og døjer med et eller andet.

Som medlem får du fri adgang til;

4

Forebyggende og helbredende yoga

I SmoonClub finder du guidede yogasekvenser for alle niveauer, som hjælper dig med at løsne spændinger og smidiggøre, styrke og balancere både sind og krop, så du i hverdagen vil opleve større energi, glæde, ro og gåpåmod.

Der kommer løbende nye programmer – alle med varierende tema og tilgange, så du er sikker på at finde noget, der passer til lige netop dig og dine behov. Der er yoga til travle dage og yoga til langsomme dage. Yoga til dig, der ønsker at stresse ned og dig der ønsker, at styrke kroppen. Yoga til dig der er ny og til dig, der er erfaren. Jeg glæder mig til at guide dig.

Få adgang

5

Guidede meditationer, som lindrer stress 

I SmoonClub finder du guidede meditationer, som hjælper dig med at komme ned i kroppen og møde dig selv på en kærlig måde. Meditationerne reducerer stress, angst og fremmer din følelsesmæssige sundhed. 

Mine meditationer er for alle, så du kan være med uanset hvor du er i livet lige nu. Jeg glæder mig til at guide, berolige og opløfte dig.

Få adgang

MindBody + Webinar (7)

Foredrag, som støtter din udvikling

I SmoonClub finder du online foredrag, som hjælper dig med at blive klogere på dig selv - det er ren selvudvikling og masser af læring. 

Jeg præsentere temaer, som læner sig tæt op af livet og hverdagen, så du kan opdage, nære og løfte dig selv.

Lyt med på gåturen, fra sofaen eller på vej på arbejde. 
En simpel, men effektiv, vej til større livskvalitet. 

Få adgang

Smoon Club er for dig, der vil;

 • Reducere smerter og spændninger
 • Opretholde balance mellem krop og sind
 • Udnytte dit fulde potentiale
 • Slippe bekymringer og tankemylder
 • Slippe kontrol og frygt
 • Booste din energi
 • Tiltrække kærlighed
 • Reducere stress & angst
 • Skabe tillid til mig selv og livet
 • Skabe jordforbindelse 

FAKTA

Ofte stillede spørgsmål

Du er også altid velkommen til at sende en mail til online@smoon.dk

Yoga handler ikke om hvordan du ser ud eller hvor smidig du er. Ligeledes handler meditation ikke om hvor mange gange du har prøvet det før. Det handler om hvor du er lige nu og hvad du har brug for. Yoga og meditation i Smoon Club er for alle niveauer, og derfor har vi også lavet en serie til dig, som er ny. Vi tager dig i hånden og guider dig hele vejen. 

Det er meget individuelt hvornår du kan mærke en ændring og det kommer an på både dit udgangspunkt og din indsats. Smoon Club er ikke noget quickfix og det kræver at du er villig til at arbejde med dig selv. 

Når du tilmelder dig Smoon Club, får du tilsendt dit login til din mail. Herefter vil du modtage en
e-mail serie, som guider dig igennem materialet og hjælper dig med at skabe et overblik. 

Alle fortjener tid for dem selv hver dag - også dig. I klubben finder du indhold på alt mellem 5-45 minutter. Tiden du investerer i dig selv er ikke altid det afgørende – det afgørende er, at du prioriterer dig selv hver dag; at du træder ud af hamsterhjulet, mærker efter, lytten tl kroppen og gør noget godt og selvkærligt for dig selv. Så ja – alle (også dig) kan finde 10 minutter hver dag. Når du skaber gode dage for dig selv, skaber du automatisk bedre dage for alle omkring dig – din partner, din familie, dine veninder, dine kollegaer.

Fordi det er tid til at skabe en ændring nu. Jo før du går i gang, jo hurtigere kan du mærke en forskel. Hvis du virkelig vil have succes, så har du brug for et sted at få svar på alle dine spørgsmål. I Smoon Club finder du dette og får oven i købet støtte fra et stort fællesskab af ligesindede. 

I SmoonClub kan du tilgå alt indholdet frit som du ønsker. Men vi har også gjort det nemt for dig og oprettet vores forløb, som du kan følge dag for dag. Så lyt til din intuition - hvad har du og din krop brug for? Eller følg et guidet forløb.

Du kan sagtens starte på det månedlige abonnement og vente med at opgraderer til du føler dig klar. Så snart du opgraderer til et årligt medlemskab, så afmelder systemet automatisk dit gamle abonnement og refunderer et eventuelt skyldigt beløb. 

Hvis du fortryder dit månedlige abonnement til Smoon Club, så kan du afmelde med blot få klik. Der er ingen binding, og du kan afmelde når som helst under din konto. Du kan også sende en mail til online@smoon.dk, hvis du har brug for hjælp.