Smoon club reklame 4

MINDBODY KURSUS

Kroppen Spejler Dit Sind

INDHOLD

7 transformerende steps, som lærer dig alt du skal vide om sammenhængen mellem din krop og dit sind, så du kan helbrede dig selv indefra.


Krop og sind er ikke to adskilte systemer – de er dybt forbundne og påvirker hinanden gensidigt. Når sindet larmer, så larmer kroppen og omvendt. 

Dette kursus lærer dig a forstå kroppens hemmelige sprog og sindets enorme kraft. Du vil lære, hvordan praktiske øvelser og ændringer i dine tanker og vaner, kan understøtte hele dit system, så du bliver sundere, gladere og mere energisk i din hverdag. 

Tilmeld dig med opstart 31. Oktober 2022

Adgang med det samme

Lydfiler, videoer, øvelser samt spørgsmål og opgaver - en engangsinvestering i dig selv, som giver livslange fordele.  

6 måneders vejledning

Der er på forhånd lagt en struktur, som du kan følge. Her skal du afsætte mellem 10-30 minutter pr. dag alt efter behov. Men alt kan tages i dit tempo - forløbet er dit til evigt eje.

Live undervisning

Pernille er tilstede i Facebook Gruppen,
hvor hun en gang om måneden går live med undervisning og uddybning af emner samt besvarelse af jeres spørgsmål

 

For alle niveauer

Alle kan være med. Der kræves ingen særlige forudsætninger
andet end ønsket om at skabe udvikling.  

Lukket Facebook Gruppe

Mulighed for at connecte og sparre med alle de andre deltagere. Sammen har vi skabt et nærværende fællesskab af mennesker, som gennemgår samme proces og støtter hinanden.

Professionelt brug?

Mindbody er også ideel for dig som er terapeut, coach, behandler eller på anden vis arbejder med personlig udvikling. For at arbejde professionelt med redskaberne skal du tilkøbe en skriftlig online eksamen.

 

 • Pernille Skall

  “Jeg i gang med dit MindBody forløb og jeg er vild med at lære mig selv bedre at kende - særligt ift. smerter i kroppen. Du er som sendt fra himlen. Tusinde tak for alle de redskaber, du deler.”

 • Pernille Skall

  “Det er enormt spændende at skabe bevidsthed og balance i krop og sind, og at lære hvad kroppen fortæller. Jeg har lært at omfavne mig selv med kærlige øjne, lige så snart kroppen larmer og ved nu en masse om sammenhængen mellem følelser, smerter, organer mm. Og så elsker jeg alt yogaen, som giver den skønneste ro i sjælen. Forløbet hjælper mig mere end du overhovedet kan forestille dig.”

 • Pernille Skall

  “Kære Pernille. Jeg bliver simpelthen nødt til at vidergive dig den fantastiske følelse af forbundethed, kærlighed, ro, nærvær og styrke, som dit MindBody kursus giver. Tusinde tak til dig for at vidergive dine tanker og erfaringer.”

 • Pernille Skall

  “Jeg kan allerede mærke en stor forskel - jeg begyndt at tænke og føle anderledes. Det er et svært arbejde vi skal igennem, men jeg elsker det. Alle de skønne ord og visdommen, du giver os gennem dine lydfiler, skriver jeg ned og gemmer. Tak! ”

 • Pernille Skall

  “Jeg har uden tvivl opnået en større selvindsigt. Pernille er en af de dygtigste og mest professionelle terapeuter jeg har mødt, og MindBody er uden sammenligning det bedste og mest givende online forløb jeg nogensinde har prøvet.”

 • Pernille Skall

  “Det er så inspirerende et forløb Pernille har fået sat sammen. Det er en fornøjelse at lytte til lydfiler og man mærker virkelig hendes ro og nærvær. At få så meget selvindsigt på denne rejse der går dybt i krop, sind og ånd og sammenhængen deri. ”

 

Du er det rette sted lige nu, hvis du: 

Længe har døjet med ubehag, spændinger, smerter og skavanker i kroppen, som du ikke længere har lyst til at overdøve.

Er træt af ofte at ende i de samme konflikter, de samme ubehagelige situationer og det samme følelsesmæssige kaos.

Trænger til at bryde hamsterhjulet, stressen, ubalancen.

Har negative tanker, som overskygger og en tom følelse indvendigt. 

Har overarbejdet, kontrolleret og overtænkt for længe
og ikke længere kan mærke glæde og kærlighed.

Er træt af at undertrykke dig selv og dine egne behov. 

 


Live Undervisning hver måned

Jeg går Live i vores lukkede Facebook Gruppe hver måned, hvor jeg underviser, fortæller og svarer på alle dine spørgsmål. Live Undervisningen er en fantastisk mulighed, både for mig og for jer, fordi den giver os mulighed for at connecte, sparre og dykke dybere i materialet.

I Facebook Gruppen bliver du en del af et unikt fællesskab, hvor vi støtter og inspirer hinanden. Hvis du har lyst, er der i Facebook Gruppen gruppe rig mulighed for at dele din udvikling med ligesindede, som er på samme rejse.

Kan du ikke deltage i Live Undervisningen?
Så kan du se den på replay efterfølgende.


Med dette kursus vil du opleve:  

✓ At reducere smerter og spændinger 

✓ At genskabe balance mellem krop og sind

✓ At slippe bekymringer og tankemylder

✓ At slippe kontrol og frygt

✓ At få større energi og overskudPriser

Engangsbetaling

6995 ,-

Ratebetaling x 6

1166 ,-

pr. rate

Ratebetaling x 12

583 ,-

pr. rate

Forløbets indhold
 


 

MindBody + Webinar (6)

Step 1 |
Statustjek

LYDFILER: 170 minutter 
OPGAVER: 17 sider 
GUIDEDE ØVELSER: 15 minutter 

INDHOLD

Første og vigtigste step er, at skabe bevidsthed om, hvordan du har det. Når vi har travlt sker det ofte, at vi automatisk distancerer os fra kroppen og lever meget oppe i hovedet. Vi handler, tænker og kontrollerer. Når det sker, så er vi sjældent klar over, hvordan vi egentlig har det. Vi mærker ikke efter og oversskrider måske endda egne grænser og behov. Vi mennesker er enormt tilpasnings-dygtige, og heldigvis for det, men det betyder desværre også, at du kan vænne dig til at leve i en stresset tilstand, hvor du bevidst eller ubevidst overhører kroppens signaler. Du bliver måske ved med at fortælle dig selv, at du bare lige skal over denne uge.. denne måned.. denne opgave.. Stress er ikke en følelse, men en tilstand og en fysisk reaktion i dit nervesystem, som belaster din krop og dit sind. Stress kan blive aktiveret af dine tanker og følelser, men også af dårlige søvnvaner, høj præstation og manglende tanker. På dette step arbejder vi i dybden med dit energiniveau, dit stressniveau, din trivsel, indre overbevisninger og din iboende frygt. 


 

  

Step 2 |
Træk vejret og helbred

LYDFILER: 285 minutter
OPGAVER: 4 sider 
GUIDEDE ØVELSER: 30 minutter 

INDHOLD

Et korrekt åndedræt skaber mere energi og mindre stress. Det lyder simpelt, og du trækker allerede vejret, men faktisk trækker mange mennesker vejret forkert - det kan skyldes mange årsager: måske er du stresset og har et overfladisk, anspændt åndedræt? måske sidder du mere ned end hvad der er sundt og normalt for kroppen? Når vi hænger eller sidder henover computere og skrivebord, er det svært at skubbe maven ud og fylde det nederste af lungerne med luft. Det kan også være, at du ubevidst suger maven ind og er bange for at bruge maven og mellemgulvet, fordi du gerne vil fremstå slank? Men hvad enten du vil skabe større ro eller energi, så kan du ikke komme uden om dit åndedræt. Dit åndedræt er ekstremt vigtigt, for det er åndedrættet der bygger bro mellem din krop og dit sind. På dette step vil jeg lære dig at skabe kontakt til dig selv og dit åndedræt, så du kan udnytte alle fordelene ved et optimalt åndedræt. Jeg guider dig igennem åndedrætsøvelser og teknikker, som du kan bruge igen og igen. Når du kan mestrer dit åndedræt, kan du til hver en tid lindre angst, stress og spændinger i kroppen. Ligesom du med dit åndedræt kan styrke din mentale tilstand, regulere dine følelser og skabe større ro og større fokus.


 

 

Step 3 |
Målsætning

LYDFILER: 15 minutter
OPGAVER: 14 sider 
GUIDEDE ØVELSER: 12 minutter 

INDHOLD.

På dette step skal du lave en målsætning for din proces - hvad er din intention med forløbet? Jeg viser dig, hvordan du laver en målsætning, som rent faktisk virker og er realistisk at opnå. Desuden guider jeg dig igennem en smuk manifestations-meditation, som lærer dit nervesystem, din krop og din hjerne at forvente og tro på, at du lykkes med det, du gerne vil og at gode ting rent faktisk vil ske for dig. Når du vibrerer i god energi, tiltrækker du automatisk bedre ting. 


 

 

Step 4 |
Opdag dig selv

LYDFILER: 170 minutter
OPGAVER: 31 sider + opslagskompendium
GUIDEDE ØVELSER: 40-100 minutter

INDHOLD

På dette step får du en viden, jeg selv manglede de første mange år af min selvudviklingsrejse. Nemlig at krop og sind påvirker hinanden og er dybt forbundne. Din mentale tilstand kan aflæses direkte i din krop, hvor ubalancer og undertrykte følelser sætter sig som spændinger og skavanker - næsten som var kroppen et landkort over din mentale tilstand. Når din krop larmer og du mærker ubehag, så er det fordi, at noget ikke er som det skal være i dit liv - du mangler noget eller trænger til forandring. Din krop taler hele tiden til dig. Den vejleder dig dagligt og ønsker dig altid det bedste.  Din krop ligger inde med al information du behøver for at skabe dit bedste liv. Lykken bor inde i dig - du skal bare knække koden. Jeg giver dig dyb forståelse for sammenhængen mellem krop og sind og lærer dig samtidig at afkode kroppens signaler, så du kan begynde at knække koden og forstå, hvad din krop forsøger at fortælle dig. I det øjeblik du søger indad  kan du tage kontrol, lede dig selv indefra og skabe handling. Jeg lærer dig at se på dig selv og dine svagheder med kærlige øjne, så du kan omfavne og acceptere hele dig - både dine styrker og dine svagheder. Når du kan det, vil du hurtigt opdage hvordan dine svagheder bliver til styrker.  


 

 

Step 5 |
Befri dig selv

LYDFILER: 120 minutter
OPGAVER: 10 sider 
GUIDEDE ØVELSER: 60 minutter

INDHOLD

Du kan ikke opnå indre ro og balance uden kendskab til din underbevisthed, for den styrer 95 % af dig. Problemet med din underbevidsthed er, at størstedelen af den dannes i din tidlige barndom, hvor du endnu ikke kan stille dig kritisk og analytisk overfor de oplever du møder og de holdninger og værdier, du får trukket ned overhovedet.  Det betyder, at de fleste af dine nuværende tanker og følelser kommer fra tidligere oplevelser, gamle minder eller gamle traumer. Alle følelser du føler nu (skam, vrede, irritation, ensomhed) er i virkeligheden en gammel undertrykt følelse og derfor bliver de samme gamle temaer trigget igen og igen af forskellige mennesker og omstændigheder. På dette step hjælper jeg dig med at slippe din negative binding til fortiden og guider dig igennem en dyb og transformerende healing af dit indre barn, så du igen kan skabe forbindelse til dit sande, autentiske jeg. Det er en powerfuld proces,  hvor vi åbner hjertet og slipper gamle følelser, så du igen kan leve livet og træffe beslutninger ud fra tillid og kærlighed - og ikke ud fra gammel frygt og uhensigtsmæssige strategier. I det øjeblik du befrier dig selv fra din underbevidsthed, har du igen magten til at ændre dine tanker og styre dit liv. 


 

 

Step 6 |
Lev oppefra

LYDFILER: 165 minutter
OPGAVER: 15 sider 
GUIDEDE ØVELSER: 6 minutter 

INDHOLD

Jeg vil lære dig en ny måde, at leve på. Dit liv behøves ikke være besværligt, tungt og trist. Dit liv skal ikke være en konstant kamp - tværtimod. Det skal være fuld af glæde, nærvær, tillid og kærlighed. På dette step giver jeg dig konkrete redskaber til at bryde med tunge tanker og følelser og jeg lærer dig, hvordan du kan skabe nye tanker, der arbejder for dig i stedet for imod dig.  Jeg vil lære dig at acceptere dig selv og livet som det er, så du kan favne det med åbne arme og rumme mere og mere - og dermed gøre livet større og større. Jeg kan ikke fjerne smerte og modstand i dit liv, men jeg kan lære dig at stå så stærkt i dig selv, at du håndtere det med ro og tillid fremfor frygt. Desuden vil jeg præsentere dig for stærke meditations- og mindfullness teknikker, som hjælper dig med at slukke for hjernen, tankemylderet og den indre kritiker. Når du lærer, at du ikke behøver at gribe alle dine tanker, så får du en al den energi og tankekraft, som før gik til bekymringer og spekulationer, frigivet og det udløser et helt nyt potentiale og nærvær i livet. 

 

 

Step 7 |
Stil dig i lyset

LYDFILER: 150 minutter
OPGAVER: 3 sider 

INDHOLD

På dette step guider dig i at blive mere nærværende og tilstede i nuet. Nuet er vigtigt, for din fortid er blot minder og din fremtid er fantasi. Ingen af delene eksisterer lige nu. Du skal ud af hovedet og ned i kroppen. Du fortjener at leve et liv, hvor du er i kontakt med dig selv, mærker dig selv, elsker dig selv, forbedrer dine relationer og tiltrækker succes uden at slide dig selv op. Du fortjener at slippe din frygt og kontrol. Du skal i bund og grund til at skabe det liv du gerne vil have uden at jage, kæmpe og frygte, men med din intuition og et åbent hjerte. Det tager selvfølgelig tid at lære, men på dette step træner du det og du får øvelser og guidninger, som styrker dit selvværd, din selvtillid og din indre kraft.Kompendier, yoga og meditationer


TO KOMPENDIER

Kroppen fra Top til Tå 
De Fem Elementer

Det er to fantastiske opslagsværker, hvori du kan læse alt du skal vide om kroppens hemmelige sprog. Hvad kan være årsagen til dine spændinger og smerte? Hvor i kroppen lagres dine følelser?  Hvordan er kroppen et landkort over din mentale status? 


YOGAØVELSER OG MEDITATION

Som en del af kurset får du adgang til udvalgte fysiske øvelser, som er designet til at flytte dig og skabe større energi, overskud og ro. jeg har blandt andet sammensat yogaprogrammer og meditationer, hvor jeg guider dig hele vejen. 


 


Forløbet er dit til evigt eje og kan høres igen og igen.
Det er designet så du altid kan bruge det, når du skal justere
din retning og dit fokus i livet.

 

Tilmeld dig nu

 

  Pernille Skall

Pernille er kropsterapeut og desuden
uddannet coach inden for positiv og
kognitiv psykologi.

Peernille har i over 30 år gennem foredrag, kurser, uddannelser og forløb guidet mennesker til større personlig indsigt
og udvikling. 

Nu har hun samlet sin erfaring, viden
og stærkeste redskaber i dette online forløb, som giver dig en enkel måde at opdage dig selv på og gå ind i din skaberkraft.

  

 Pernille Skall

Pernille er kropsterapeut og desuden uddannet coach
inden for positiv og kognitiv psykologi.

Peernille har i over 30 år gennem foredrag, kurser, uddannelser og forløb
guidet mennesker til større personlig indsigt og udvikling. 

Nu har hun samlet sin erfaring, viden og stærkeste redskaber i dette online forløb,
som giver dig en enkel måde at opdage dig selv på og gå ind i din skaberkraft.
  

FAKTA


Adgang med det samme

Lydfiler, videoer, øvelser samt spørgsmål og opgaver - en engangsinvestering i dig selv,
som giver livslange fordele.  

 


Vejledning og guidning

Der er på forhånd lagt en struktur,
som du kan følge. Her skal du afsætte mellem
10-30 minutter pr. dag alt efter behov.
Men alt kan tages i dit tempo -
forløbet er dit til evigt eje. For alle niveauer

 Alle kan være med.
Der kræves ingen særlige forudsætninger
andet end ønsket om at skabe udvikling. 

 

 

Lukket Facebook Gruppe

Mulighed for at connecte og sparre med alle
de andre deltagere. Sammen har vi skabt 
et nærværende fællesskab af mennesker, som gennemgår samme proces og støtter
hinanden. Du kan være en del af gruppen
lige så længe, du har lyst.

 

 

Live undervisning

Pernille er tilstede i Facebook Gruppen,
hvor hun en gang om måneden går live med undervisning og uddybning af emner samt besvarelse af jeres spørgsmål. 

 

Professionelt brug?

Mindbody er også ideel for dig som er
terapeut, coach, behandler eller på anden
vis arbejder med personlig udvikling.
For at arbejde professionelt med
redskaberne skal du tilkøbe en skriftlig
online eksamen her

 

 

 FLERE SPØRGSMÅL TIL FORLØBET?

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.